brew for ukraine

Brew for Ukraine

i Nyttig info af

Bryg mens du støtter Ukraine

Vores samarbejdspartner i Polen har lavet en aftale med det Ukrainske bryggeri Pravda, der er beliggende i Lviv i Ukraine. Bryggeriet har i dag indstillet deres produktion af øl, og producerer nu i stor stil Molotov Cocktails i stedet for.

Vi har fået stillet nedenstående opskrifter af deres øl stillet til rådighed, så vi kan tilbyde dem som All-grain kits. ALT overskud på disse kits sendes til en organisation som bryggeriet udpeger, alt efter hvor de vurderer der er mest behov for hjælp lokalt.

Brew for Ukraine øl

Putin Huilo – Dry hopped golden ale

Det er svært at oversætte navnet direkte, men den bedste danske oversættelse vi kan lave vil være noget ala “Putin´s dickhead” og det er den pæne version.

Det er en lækker gylden ale der har en lækker citrusaroma med en afstemt bitterhed. 

OG: 1066
FG: 1014
IBU: 34
EBC: 15

Køb den for 200,00 her

Frau Ribbentrop – Belgisk Biere Blanche

Denne øl kan ikke kaldes en hyldest til Angela Merkel. Øllet blev frigivet i 2015, hvor Angela Merkel forsøgte at få en fredelig løsning på konflikten i Donbas regionen. 

Øllen er en let drikkelig belgisk Biere Blanche stil med appelsinskal og koriander. Perfekt til en varm forårsdag i Danmark.

OG: 1047
FG: 1011
IBU: 9
EBC: 6

Køb den for 170,00 her

San to Don Ukrainian Imperial Stout

Denne øl blev første gang produceret den 4. juli der er USA´s uafhængighedsdag som en dedikation til Ukraines uafhængighedsdag den 24. august.

Denne øl er en kraft karl fuld af smag. Den er tung og kraftig som det forventes af en af en Imperial Stout. Noter af kaffe, chokolade og røg. Farven er kulsort med en EBC på 100.

OG: 1094
FG: 1023
IBU: 45
EBC: 100

Køb den for 250,00 her

Mit navn er Klaus Egebjerg og jeg har brygget øl i snart 20 år. Jeg har altid haft en stor interesse i at fremstille fødevarer selv, hvilket også var det som fangende min interesse ved ølbrygning. Jeg har tidligere været medejer af en brygbutik, der solgte udstyr og råvarer til danske hjemmebryggere, og den vej igennem, har jeg fået en stor erfaring i at rådgive folk der brygge øl i hjemmet.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

4 + 6 =